Magyar Foci
  • a.carkey
    #22
    Tököli tényleg mindent elcseszett, de a lengyelek sem voltak semmik.Végül is igazságos a 0:0, ennek ellenére Tökölin múlt a meccs. Jenő hülye. Látja, hogy egy kopasz melegít, az nála csak a Miriuta lehet ... NC.
    A lengyelekről csak annyit: ők tényleg NÉP Európában. Úgy is viselkednek. Bevándorlás hozzájuk nem túl magas, így valószínűleg még sokáig összetartó NÉP maradnak. Politikailag is normálisak. Nincsenek afférjaik. Bár Afganisztánban és Irakban is harcolnak lengyel alakulatok (köztük a G.R.O.M.), de mégsem hallod azt, hogy ebből bármilyen "ügy" lenne. Talán a lengyel az a NÉP, akikkel sohasem volt túl rossz a viszonyunk. Hangulata volt a meccsnek, de a produkció lehetett volna jobb is.
    Ettől a meccstől tettem függővé a Svédek elleni meccsre való kiruccanást. Meg kell vallanom, döntetlenre nem számítottam. Vagy vereséget, vagy győzelmet vártam. Így kicsit nehéz dönteni. Szívem szerint kimennék, de olyan kudarcélményekkel gazdagodtam az elmúlt 13 évben a magyarok hazai tétmeccsein, hogy ha öszejön az "sörből-borból nem elég" társaságom, akkor vsz kimegyünk, ha csak a töredéke a "brigádnak", akkor nem. (Pont az esetleges kudarc utáni állapot miatt kell a banda. Ha nyerünk, nincs probléma, ha vesztünk, akkor sincs ...)