• Plebii
    #4094
    Sziasztok!

    Nemrég vásároltam meg én is a játékot, mivel nagyon jó áron kár lett volna kihagyni. Grafika ellenére tetszik, bár sok helyen azért túl részletszegény, emiatt könnyen meg lehet keveredni, de élményre nagyon tuti és ez az amit szokni kell. Teljesen más, mint más céges szimulátorai.

    Vagy én állítottam el valamit, vagy abs és kipörgés gátló nélkül ezek az autók már csak ilyenek?

    Logitech g27-el és egy házi cockpittel tolom (cockpites fórumban vannak képek) beállítás varázslóval állítottam be, sajnos LFS-hez képest a menüben az elfordulást állítani nem lehet, mert ott kocsinként állítható volt, hogy mennyit fordulhat max a kormány és értéknek az is fel volt tüntetve, hogy mennyi amit az adott kocsi kormánya fordul.

    Nagyon érzékenyek ezek a gépek, kormánnyal használva, ha jól olvastam, segítségek sincsenek, mármint ABS és kipörgés gátló.

    Összességében tetszik, tényleg sok időt el lehet előtte tölteni, de ami biztos, hogy nagyon kemény. Race on-al és még számtalan kiegészítőjével, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience-el, LFS-el szoktam játszani, mindet sokkal könnyebnek érzem. Még sokat kell gyakorolni.