1503 AD the New World
  • Cat #48
    én uninstalláltam
    játszottam előszőr egy free pályán, vmi 400e arannyal indul a dolog, vagy 12 orát játszottam, de nemtudtam harmadik szintre lépni mert nem volt dohány és venni se engedett

indítottam kampányt, de ugy 4-5 ora után, 800 lakosnál elfogyott a pénz, kikapcsoltam szinte mindent, egy ideig pozitivban volt, aztán szép lassan csökkeni kezdett, pedig NEM CSINÁLTAM SEMMIT! szar ez a játék, mert nemtudom hogy mire költik a pénzt, termel a kovácsom szerszámokat, de csak ugy eltünik a semmibe! ugyanez van fánál is, vagy 7-8 favágo kellett hogy legyen fám, de VALAMIRE felhasználják a fát is (és most nem a kovács vagy ilyesmi), csak ugy fogynak a dolgok maguktol
    ismerek pártucat stratégiát, de ez egyszeruen érthetetlen volt számomra

szinte semmilyen részletes információt nem kapsz a városrol, statisztikákra vágynék, hogy be tudjam állítani miből mennyit termelek, miből mennyi fogy, ha valami nem kell akkor ne álljon meg csak ugy, hogy ott van a workshopban 5 egység és utána csak fogyasztja a pénzt és nem csinál semmit... kereskedés nagyon gáz, hiába van kurvasok sóm, téglám, kajám, vasam stb. egyszeruen nem lehet eladni semmit
    gáz