Audigy2-vel kapcsolatos kérdések
  • diablo76
    Hi mindenkinek!
    Sz'al anno SB Audigy 1-et vásároltam(gyak. megjelenésekor), magyar XP-vel hónapokig nem lehetet összehozni(angol XP-vel OK volt), Creative mail oda-vissza, forumok átolvasása itthon és külföldön egyaránt. Végeredmény Creative nagyon sajna-sajna de bugos a driver majd valamikó jön javítás mondta anno (kb. 1 éve, ha jól emléxem)! Jött is!!! Néhány lelkes reklamálónak a Creative!!! postázott install CD-t jóó driverekkel. Én egy ilyen egyéntől ftp-ztem le az általa feltett ISO-t. Utána SB Audigy 1 teljesen kifogástalanul működött!!! (volt még előtte probléma a hangokkal is mert néha bereccsent)
    Két hete lecserélet az Audigy 1-et egy Audigy 2 Platinum Ex-re, a kártya hibátlan, driverek teljesen korrektek semmi gondom nincs vele, 6.1 kimenet van a kártyán, vettem hozzá Creative 6.1 hangfalszettet (Inspire 6700) összekötve, minden ok, a házimozi erősítőm csak Dolby Sorround, de van rajta 5.1 csatornás bemenet (magyarul nincs benne DTS dekoder) és tudja fogadni az 5.1 hangokat RCA-n keresztül. ezért fogtam az Audigy kimeneteit és egy 1x3,5jack->2x3.5jack átalakítót betéve rákötöttem az erősítőt is. Minden műxik rendesen, nem érzékeltem minőségromlást ezután sem. Az Audigy 1 után azt tapasztaltam, hogy az Audigy 2 kevésbé terheli a CPU-t, a hangminőség is mintha javult volna (bár megjegyzem nem vagyok egy vájtfülű)
    huhh, ez egy kicsit hosszúra sikerült...