JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Jó,de én leszedtem a God of War PALos verzióját,ráraktam,PAL biosra v2.00-ra,azzal jött be a memkártyás námet vmi,ami nem a játék,aztán átváltottam v1.6ra,azzal meg elindult a játék...
Amugy meg biztos,h szar vmi.Felsorolom egymás alatt,h mikre kellene help,ugy könnyebb lesz válaszolni,megén is megkapom mindenre...
-512x512 felbontás....Miért?
(FElraktam egy másik GSDXet,ott 1024x1024et engedett,de hiába állitottam,mindig annyi volt,tehát biztos nem a játékkal van baj)
-Újabb verziójú GSDXet és CDVD-t nem tölti be,error..
(Azt irták,h legujabb DirectX kell neki..Megvan,mégis szar)
-Idióta progi?
(Nem tudom,mit állitottam,de a GoW elinditása után kiléptem,h SSE4es GSDXet szedjek le.a hasonló számú verzióból,és mikor ujra elinditottam a jétkot,tudjátok mindig feljön először,h SONY COMPUTER ENTERTAINMENT,utána tölti a játékot.Na nekem feljön ez,de kb 1mp alatt 1 framet ugrik,kb 5 perc,mire lemegy az "intro",a hang viszont megfelelő sebességgel játszódik,pár mp alatt véget is ér,csak a kép szaggat kurvára.)