JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
ivantba #4868 Üdv mindenkinek! Eljött számomra a "kánaán" ideje, mármint a PS2 emulálásban. Még nem tökéletes, de gondoltam beszámolok róla, hogy sikerült új gépere szert tennem, és, amik eddig akadoztak játékok, most már be kell állítanom az FPS limitet:) Nem mondhatni, hogy el voltam eresztve anyagilag, eredetileg egy Intel E8400Core2Duo-ra fájt a fogam. De az még picivel 30ezer fölött van. Néztem a Youtube-on, egy ilyen procit megfelelő hűtéssel túlhajtva (4GHZ-en!), eléri szinte minden kompatibilis játéknal a max fps-t! No igen, majd ha talán lemegy kicsit az ára.. De addig is, leírnám a konfigom, és a beállításaim, hátha segítek valakinek: Proci: Pentium Dual-Core E2220, (2x3000mhz-en hajtva), egy Alpine Arctic Cooling 7-el hűtve. Az alapórajel ugye 2.4ghz. Úgyhogy ez szép teljesítmény, bár még többet is kihajthatnék belőle, de elég. Alaplap: "olcsó, best-buy" kategória, Gigabyte Intel945 chipsettel. 1GB DDR2-800mhz ram. És egy 512MB-s Geforce 7600GS. A lényeg, hogy a kedvenc verekedős húzó neveim, nemcsak, hogy megközelítik a PS2 eredeti sebességét, de nemegyszer meg is haladják azt. Persze vannak kicsit "fps-szegényebb" pályák, de akkor sem esik 30FPS alá! Minden játék 30-70FPS(!) közt mozog! Egy ilyen költséghatékony (csak jól meg kell hajtani) procival is... Persze ezt is ésszel. Nemcsak a proci igényel a gyárinál jobb hűtést ilyenkor, hanem az alaplapi chipset is. Szóval 20ezer ft-ból kijön egy igen jó proci, hűtéssel együtt a pcsx2-nek! A Mortal Kombat sorozat, Deadly Alliance/Deception/Armageddon, Full Fps-t megy!!! Ahogy a Tekken 4, Tekken Tag Tournament -kivétel pár pálya-, a King of Fighters Maximum Impact 2, a Virtua Fighter 4 is! Ahová még FPS limit is elkel:) A Tekken 5 is bőven játszható már, de még közel sem az igazi, oda jobb proci kell. Agyonhúzni sem merem a procit. Beállításaim: Pcsx2 svn 384X3, minden Speedhack bekapcsolva! VU-Skip bekapcsolva! (kivéve Tekkenek), Gsdx 1.9 rev. 812 ssse3 plugin. PeopsSpu2 és a ZeruSpu2 legfrissebb plugnjeit szoktam használni még a a hangemulációhoz. Sok sikert mindenkinek!