• lwb
    #11331
    1. Részben egyetértek, annyival kiegészítve, hogy azért elég nehéz egy rpg-t nulláról megcsinálni azoknak, akik még sose csináltak. W3-at is megelőzte a W1-2 a CDPR-nél és a W1 ugye egy NWN engine-en futó játék volt, semmiképp sem AAA. Persze, bárki okozhat meglepetést,de mondjuk jó írót felvenni, aki szabadúszó, azért nehezebb, mint egy iparosmunkást (ezt itt nem szó szerint értem). A kreatívok, az írók, elég zárt csoportot képeznek. Szabadúszóként MCA van kb, akit tudok, ő jó választás is lenne, dolgozott is a kotor2-n, csak épp meg-metoozták, szóval most cancelelve van szerencsétlen.

    2. Én nem emlékszem bugra. Csak egy rakás kivágott tartalomra, félkész küldetésre, sehova sem vezető történetszálra és összecsapott befejezésre.

    3. Én örülnék, ha ők csinálnak, bugok ide vagy oda. Csak úgy ne, hogy majd TES6 után, mert akkor te meg én is már a nyugdíjasottonból fogjuk tolni.

    4. Legyen úgy. Jobb lenne egy új kotor, mint egy remake. De én már egy remake-nek is örülnék, akkora a szárazság AAA rpg -k terén.