ADSL OTTHON Február 14-ig 11900+9900 bekötési dij.
-
K.András #30 Nekem nem tesz be a számla,egyszerüen arrol van szo hogy ezért a pénzért ezt a szolgáltatást nyujtani szégyen!!!Két adsl elöfizetésem van,át akartam hozatni a másodikat is oda ahol lakom, erre azt merték mondani hogy oda nem lehet bekötni az adsl-t, mondom az embernek miröl beszél hát három éve be van kötve a házba a másik adsl, hebegett habogott és kihoztak egy papirt hogy irjam alá,amivel végeredményképpen le mondtam volna minden jogomrol(a már létezö vonalam jogairol is!!!), tehát nem telefonálhatok ha valami nem müxik nem szolhatok senkinek nem fordulhatok birosághoz, meg ugy semmit nem tehetek azon kivül hogy befizetek nekik havi 15 ezret...Szoval a lényeg annyi hogy be akartak palizni,és amikor mondtam hogy nem irom alá a papirt és hogy elviszem a hirfelügyelethez akkor még elkezdett fenyegetözni hogy leszerelik még azt is ami van,meg ha nem irom alá akkor nem adja oda a papirt meg ilyenek,más kérdés hogy nem vagyok ilyedös és mondtam neki hogy most ebben a pillanatban feldugom az ütvefurot a seggébe,mire is kénytelen volt otthagyni a papirt...
Akkor egy ép számlát nem tudtak még kiküldeni utobbi 5 honapban, mindig más szám szerepel rajta mint aminek lennie kéne ott,amugy tányleg nincsen baj vele,megy rendesen és a többi szolgáltatohoz képest még ez a legjobb, de ez nem jelenti azt hogy meg lennék elégedve velük, majd akkor ha a pénzemért kapok is valamit.