Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
  • zeus89
    Helló koziz99, én is pont ezeket a monitorokat nézztem ki magamnak, akkor kezdem az elején, a 226BW-vel nagyon sok volt a probléma a panelek miatt, mivel a samsung mellett másik 3 panelgyártó is csinált hozzá paneleket pl. az "A" panel AU Optronics vagy volt a "C" meg persze az "S" jelzésű. Az emberek nagyon megunták ezeket a lottózásokat és elidegenedtek a Samsung 226BW-től mert ha nem az "S" panelt fogták ki akkor egy kékes monitort fogtak ki maguknak. Azután megjelent a Samsung 2232BW azt mondták egyesek, hogy ő váltotta fel a Samsung 226BW-t, bár ez egy nem hivatalos hir volt, és végűl kiderült, hogy ott is felmerültek a panel gondok, igy azt sem ajánlanám neked.
    Egy dologban amibe biztos lehetsz, hogy a Samsung 2253BW-nek, meg a Samsung T220-nak mind azonos a paneljük, nincs zsákbamacska és ami a legfontosabb, hogy a Samsung 226BW hivatalos utódja és még teljesitményben is a Samsung 2253BW ... mivel a dinamikus kontrasztja 8000:1, és még a látthatósági szöge is jobb lásd 170 ...
    A Samsung T220 csak azért drágább mert újabb kiadás, meg kevesebett fogyaszt, és a designja se elmarasztalható viszont teljesitményben jóval a 2253BW mögött maradt.
    Nyugodt lélekkel tudom ajánlani a Samsung 2253BW-t kitűnő a játékokhoz !!
    A Samsung 226CW -ről meg annyit, hogy a Samsung 226BW egyik gyengébik változata volt.
    Szóval a következtetés az, hogy rendelheted a Samsung 2253-at én is igy teszem ... és hidd el, hogy ezeknek mind utána jártam :)