A garanciával kapcsolatos kérdések, tapasztalatok.
  • Gerry
    Ezt én is így tudom, viszont van 1-2 dolog, amit még a jobb helyeken is hajlamosak semmibe venni:
    "kötelesek kicserélni a cuccot egy vadonat újra, az új termék esetében a jótállási idő újrakezdődik." Na erre mindenhol azt mondják, hogy a jótállási idő NEM KEZDŐDIK ÚJRA, addig tart, ameddig az eredetileg vásárolt cuccra érvényes... (erről ez a véleményem)

"Az elállás annyit jelent, hogy visszaható hatállyal megszüntetitek a szerződést, tehát te visszaadod a terméket, és vissza KELL adniuk a TELJES vételárat." Szinte SOHA nem találkoztam olyan esettel, ahol kp-ben visszafizették volna a vételárat, max levásárolhatja az illető ugynott, de az esetek 99%-ában NEM A TELJES vételárat vásárolhatod le, hanem az "amortizálódott", (magyarul kevesebb) értéket... Ez mondjuk valahol érthető, bár nem szimpatikus hozzáállás!

Én azt mondom, élettartam garis cuccok (Chieftec/Enermax, Kingston/Viking) amik a legobban megérik, persze ésszerű árhatárok mellett. A fent említett cégek nem sz*rakodnak a garival, mert nekik többet ér a jóhírük, mint a Pistike 18e Ft-ostápegysége, és mivel nem megy tönkre minden héten Pistike tápegysége, ezért bőven megéri vállalni rá a hosszabb időre (esetleg élettartamra) szóló garanciát..