ThunderDOME albumok keresése :))))))))))
-
Látom sok itt a szakértő a zenebizniszben :-))
Nos.
A kommentemben kiemeltem, hogy "tisztelet a kivételnek"!!!
Én is láttam már DJ-t, aki megdolgozott a pénzéért!
A gond ott van, hogy manapság minden farok, aki beáll a lemezjátszó mögé, istennek képzeli magát, mert el tud indítani egymás után 2 számot, azonos BPM-el, törés nélkül...
Amúgymeg miért lesz olyan emberekből kultuszember, aki végülis nem csinál mást, csak a neki tetsző illteve közönségsiker számokat lejátsza egymás után???
Mitől olyan nagyszám egy ilyen csíra??? Én elismerem azokat a Breabeat, D&B DJ-ket, akiknek nem FIX 150-es 4/4-es BPM-re kell rákeverniük a számokat, hanem kőkemény tört ritmusokra, és még meg is dolgoznak a lejátszók mögött, nemcsak néznek komolyan!
Ismét kiemelem, hogy tisztelet a kivételnek!!!!!
Más:
Szerintetek Sterbinszky-nek mire fizetnek egy szilveszteri bulin 1 millió forintot? Nehogy azt mond, hogy megérdemli, vagy üres a zsebe a sok bakelittől, amit DIREKT a szilveszteri bulira vásárolt!!!
Egy nagy lószart! Én dolgoztam a popszakmában híres előadók mögött, és egy egy szilveszteri melóért MAXIMUM kétszeres gázsi járt az előadónak!
Ami a nevétől függően 70-150 ezer körül volt!
Ez szilveszterkor duplázódik!
Persze egy énekes nem énekel végig 4 órát! Nem is bírná! Egy fellépés 30 perc max!
De van olyan fárasztó mint egy 4 órás szett, vagyis kb ugyan ott vagyunk!
Tehát még mindig ott tartok, hogy mi a tökömre kér ez a patkány 1 millát (kicsivel kevesebb mint egy éves fizetésem) arra, hogy lemezeket pakol fel 4 óráig, és közben meg sem izzad???????????
Ja és a tisztelt DJ úriemberek által készített "saját" albumok:
-(tök véletlenül tudom pont az ő esetét, komolyan) Sterbi a legutóbbi albumára 80-120 ezer forintért VETTE meg a dalokat (ilyenkor a szerző lemond mindennemü szerzői jogáról, ismerek is egy ilyet), vagy a másik eset, hogy 20-30 ezret fizet nótánként és részesedik az eladott példányszámból!
Nem gondoltátok, hogy ezek a NAAAAGY magyar "sztárdídzsék" értenek egy fikarcnyit is a zenekészítéshez???!!!!
Szal ennyit a magyar DJ kultuszról!!!!
Sajnálom, ha Offtopik voltam, vagy elkalandoztam!
Sorry mindenkitől!
Majmoljuk a nyugatot, de mint mindíg, messze el vagyunk maradva tőle mind minőségben, mind teljesítményben!