ThunderDOME albumok keresése :))))))))))
  • Homaly
    Akkor most elmondom, hogy mi volt a lényege annak, amit leirtam, mert te nem igazán láttad meg azt!

Minek kell beirni egy olyan topic-ba, ami téged baromira nem érdekel, és csak fikázni tudod!!!!

Ennyi volt a lényeg, röviden, tömören és nem azért irtam amit irtam, hogy vitát inditsak el pont egy olyan emberrel, akit hidegen hagy a hardcore világa! Én most nem fogom kivesézni ezt a mondatodat: Én zenével foglalkozom! Elég sokfélével, de leginkább elektronikus undergorund műfajba sorolandókkal!
    mert nem ezért van ez a topic! Aki akarja, elolvassa, és elgondolkodik rajta, ennyi! Ja van még 1, amit ajánlok a topik látogatóinak figyelmébe: Amúgy a Hollandok most igénytelenebbek vagy igényesebbek, hogy ott megy még ez a stílus?
    Ha jól tudom, Tiesto, Ferry Corsten, Armin Van Buuren -a teljesség igénye nélkül- világszerte keresett Dj-k. És ők mind HOLLANDOK! Szerintem igényesebbek-nek nevezni nem lehet őket ezen a téren, de intelligensebbeknek mindenféleképpen, mivel képesek egyszerre több stilust is a legmagasabb szinvonalon működtetni! Sajnos az elektronikus zenéken kivül nem tudok másról nyilatkozni, mert az engem marhara nem érdekel!
    Ezért nem is irok be olyan topicba.