• Yetike
    arty: Az RTS elején az R = REAL a T = Time (ennek a momentumodnak majd a lényegét írd már le plz).

"2D ben a stratégia kissé leegyszerüsitett, mivel nincs domborzat, nem lehet erre taktikát épiteni"

Ahham... -> mégegy hatalmas hosszászólás. Majd ha lesz időd próbálj már ki egy 2d-s rts-t (StarCraft) és utánna mondj a 2d-ről véleményt ok? Thx...

Skynet: Egy picit félreértettél. Azt egy szóval sem írtam hogy ha 25/25 a grafika akkor -> szemeteskosár. Azt a mentalizmust figuráztam hogy jó grafika = jó game (ahogy ezt az az iq bajnok hawk bácsi is megmondta). A westwood sajnos egyre inkább a grafikát részesíti előnyben a játéktartammal szemben és ez nagyon nem tetszik. Azt sem helyeslem hogy mostanra az a jó rts amelyik 3d-s, és élethűek a vizuális effektek... A kedvencem az amikor az SC-t a grafikája miatt fikázzák...:DD (tipikus tuctuc gamer mentalitás).

Szóval NEM BAJ ha egy game grafikája egetverően gyönyörű és 3d-s, DE a játékélmény se maradjon el tőle... Remélem érted mire gondoltam.

silverhawk: :D. Javaslat: Szépen üllj le egy sarokba és gondolkozz el azon miér vagy szvsz egy izmos nagy láma... Ha rájöttél majd írj.