• OLI576
    Egy hete vettem meg a játékot (3900 ft kiegészítővel együtt). Elég sok rossz véleményt olvastam róla itt is. Azért végigjátszottam a küldetéseket, most a kiegészítő felénél járok, meg lassan a multiplayer részt is tesztelgetem. Az első délután kicsit csalódás volt a játékkal, marhára zavart a 3D eröltetése és a "csúnya" grafika (az effekteket bekapcsolva azért szép a játék). Aztán most ott tartok, hogy ugyanúgy tudok játszani vele mint az előző részekkel. A 3D-s kamera sem zavar, hisz fix madártávlatból ugyanolyan jól kezelhető a játék mint az előző részek. A véleményem pozitív. Két dolgot hiányolok csak belőle: egyrészt a régi hangulatos zenéket, amikor nyerünk egy néppel valami altató zene szól. Másrészt az átvezető mozikat (megnyerésről nem is beszélve). A kiegészítőről azt írják hogy abban végre vannak mozik. Hát igen. Álló háttér előtt (semmi esemény a háttérben) áll a bemondó és felolvassa a szöveget. Ez azért kevés. Még a Red Alert 1 mozijai is sokkal jobbak voltak. Abban is ücsörögtek a szobában, de bekapcsolták a tévét, bejött valaki a helységben, meg az érzelmeiket is kimutatták stb. Szóval ez marhára hiányzott. De ezen kívül nagy csalódás nem ért. A multi játékot, MOD-okat, pályaépítést figyelembevéve megéri megvenni a játékot.