• FPS Man
    Sziasztok. Nekem tetszik a gém, mert jo a grafika, lehet h huje vagyok de nekem szamit ez is.(Fikázok kiméljenek!! Koszi) De jatékélményre kozel sem olyan jo mint mondjauk az AOE. Ezt aláirom. A Warcraft3 is tetszik mert szerintem jo a játékmenet(Nem szoktam netelni v multizni szal ezzel a részével a jatékoknak ne baszogassatok PLZ) le tud kotni és igenis teccik a grafikája. HÁT nem ezért játék a játék? H tetszen meg h élvezd amikor jatszol vele? Sztem igen.
    Na hat a generals csak teccik, de kozel sem élvezem ugy(Single playerben!!!) Mind mondjuk a warcraftot, vagy aoe-t Nem mondom h szukséges a grafika, sot, de dob a jatekelmenyen, és NEM elhanyagolhato tényezo manapság.
    Lehet h én huje vagyok h nekem ez szamit, DE kihangsujpznam h csak SZÁMIT, DE NEM meghatározo tényezo... az SC a kedvenceim kozé tartozik... Meg nem sikerult tulszarnyalni szerintem. FOREVER STARCRAFT :)) Csak ennyit szerettem volna.

Ui.: A tulajdonképpeni kérdésem pedig csak az lenne h nektek is lassan fut a gém? Mert nekem max 21-23 fps atvezeto animaciok kozbe, 30 meg jatek kozbe. Ez kevésnek tunik... Nincs modszer a gyorsitásra?
    A gépem: Asus a7v333-x AMD XP 2200+ Gef4 Tit4200Turbo 512DDR

Koszi