Digitális Videokamera
-
Ahoj, én vettem egy HMX-H104-et nemrégen. Totál elégedett vagyok vele.
Jó képeket csinál, viszont mivel kisbabához vettük elkezdtem csak videókat csinálni és lejátszáskor a számítógépen nyomni a print screent, mert mire elkattan a fénykép addigra elmulik amit meg akartam örökíteni. Aztán megy nyomtatásra 15x10-be és tökéletes.
Egy valag jó funkciója van. A hozzá való szerkesztő progi is 2.0 már. Intelli studio. Annyi gondja van hogy amikor szerkeszted a videódat és lemented a project file-t akkor rossz windows beállításkor .-ot rak , helyett és run time error-t ir ki ha ujra meg akarod nyitni a projectet. Ilyenkor manuálisan kell átirni a pontokat vesszőre. Szivtam sokat, de a neten találtam ezt a megoldást és ok volt.
Egy dolog még, hogy ha csak szimplán behajtod a kijelzőjét, (ami érintős nagyon állat) és ujra kinyitod, párszor fekete képernyő fogad. Főleg ha gyorsan ujranyitod. Viszont ha rendesen kikapcsolod nem csak szimplán behajtod a kijelzőjét nincs ilyen gond. Lehet csak nekem ilyen egyébként. De nem zavaró. Ugy fogom fel mint ha egy számítógép lenne és ha csak szimplán kihuzom a tápot akkor is azt kapom, hogy a windows nem megfelelő módon lett leállítva. Szerintem itt is hasonló a helyzet, mivel ez nem vinyós kamera. Kész számítógép, hiszen szerkeszteni is lehet magán a kamerán. Én csak ajánlani tudom, nagyon szép képe van. Mivel SDD-s amikor megnyomod a piros gombot azonnal indul a téma.