Master of Orion III.
  • Pöty
    #47
    Na én egy kicsit már belerágtam magam. A kutatást nem lehet kijelölni csak azt hogy melyik területet milyen arányba fejlessze az ember. A bolygókat a governor magától építi, illetve a DEA-k alá tartozó épületeket/fejlesztéseket csak ő csinálhatja (de csak akkor csinál ha adunk rá pénzt neki). Mindent a pénzelosztással lehet szabályozni. Hiába van 4 kutató DEA egy bolygón ha nem kapnak pénzt kutatásra nincs output. A gépi govenor jó munkásember a rich bolygóimra nem is tett kutatóbázist csak gyárat pedig a psylonokkal megyek. Ezt az állást már kicsit elkurjantottam de ezt ismerkedő játéknak veszem.
    A system hajókat nem kell Taskforceokba tenni de az ürutazó halyókat igen.

    A lényeg a pénzelosztás azzal lehet szabályozni mit csinál a bolygó, de a DEA-kat jobb kézzel beállítani mert a gép nagyon a termelésre megy csak. Persze lehet irányelveket kreálni de azt majd később, egyenlőre örülök ha kiismerem magam :)

    Jó kis játék csak teljesen más mint a többi meg a régiek. A kémek egy kicsit durvák szerintem ennyire nem kellene erősnek lenniük, bár ha belegondolok reálisabbak.

    Na fekszem mert már yoyóznak a szemeim...