Kedvenc állatom a hörcsög, mert ha rálépek szörcsög! :)
-
Peldak #176 Sziasztok!
Szerintem is normális a tisztálkodás a hörcsögök tiszta állatok!
Akarok kérdezni valamit!
Van egy osztályhörcsög kb. másfél éve nagyon jól bírja attól függetlenül hogy régen állandóan kinozták meg minden.És én vittem haza minden hétvégén meg szünetekben a nyári szünetben is nálam volt én etetem,gondoskodok róla.És törpe hörcsög igaz olyan duci...régen állandóan etették és nyugodt. Most semmi baja sincs de nem kerekezik pedig nyáron mennyit kerekezett... xD És karácsonyrakaptam egy saját hörcsögöt az is lány és törpe hörcsög.Hiperaktív állandóan kerekeznie kellett semmi megállás csak ha mosakdnia kellett.Elején kisdrogosnak isneveztük xD Külön akváriumba tartottam őket mert azt mondták hogy bánatos lesz mert a osztály hörit minden hétköznap a suliban volt. És amikor hétvégén haza hoztam akkor kivettem őket és leraktam a szobába őket és eggyüt elvoltak. Meg néha eggyütt raktam öket 2 órára éssemmi bajuk nem volt. És a saját hörcsögömet ugyanugy neveltem mint az osztály hörimet.És kb. 2 hete elkezdett fakulni a hörim megnéztem a neten hogy miért van és azt írták hogy télen kicsit kivilágosodnak meg hogy vedlenek.Aztán most kedden délután egész végig kerekezett semmi baja nem volt.Aztán szerdán délután mikor megérkeztem a suliból megnéztem mivan vele és észre vettem hogy a csövében kinyúlva fekszik és nemlélegzik.Meghalt.Ami nagyon bánt :(De nem tudom miért halt meg mert mindig kapott enni-inni foglalkozva volt ugyanugy lett nevelve mint a másik mondjuk igaz hogy állandóan rágta a kereket.szal azt szeretném kérdezni hogy a fakulása miatt hallhatott meg hogy beteg volt?vagy miért? Mondjuk arra gondolok hogy beteg lehetett amikor megvettük. Bocsi hogy regényt írtam.