tudtok e olyan forumot amit a máv vezetöi is használnak?
  • Vlala #12
    hátháthát.
    Nekem az szokott bejönni, hogy embereket kérdezek meg, hogy mikor indul a vonatom (de rég utaztam már vonattal... hiába, öregszem), mivel a táblákban nem bízom annyira, főleg ha hozzám sem szólnak.
    Esetleg ha benn áll egy vonat, akkor gyanítani kezdem, hogy az lesz az enyém.
    Barátnőm még profibb, ő mindezt mosolyogva teszi, sőt, már a jegyvásárlsánál megkérdezi, honnan fog indulni, milyen színű lesz, rajta lesz-e a Psita bácsi, és nem fog-e ismét a nemdohányzóban rágyújtani.
    Félre ne értsd, nem gúnyolódás akar lenni. Tényleg bosszantó, ahogy az utasokkal, azaz a megélhetésükkel bánnak: hogy a tábla nem működik, hogy a nő rá hivatkozik, hogy a hangosbeszélő hülyeségeket beszél hangosan, és hogy az állomásfőnök szerint mindez "kis hiba", és előterjeszti a megoldást: a panaszkönyvet... már amennyiben ez megoldás, ti. a panaszkönyv nem visz el Pestre.
    Na jó, a vonatot nem tudta volna visszafordítani, de valami kárétrítés (ingyenjegy visszafelé, az állomásfőnök személyes bocsánatkérése a hibáért, ahogy normális országok vasúti társaságai szokták) igazán járt volna Nektek.