• Bonewerkz
    nna, megin ide lyukadtunk ki:)) szoval, ha valami baromi hatekony amerikai lehallgato kontroll remalom reven nem lenne tobbe warez, akkor a hardver eladas is csokkenne, vegso soron mar a hardvert se erne meg fejleszteni, es ez valsagba ejtene az egesz hardve ipart (most minek nekem 80 gigas vinyo, meg adsl, ha nemtok vele letolteni, es nincs adat, amit tarolni lehet? draga a jatek, nemtok venni videokartyat,monitort, stb..) vegso soron lehet, hogy jobb is lenne, mert akkor talan tobben mennenek az emberek koze(bar ebben a tarsadalomban nem csodalom ha mindenki menekul), szal vissza a temara: szerintem, ha nem lenne warez, nem igazan lendult volna igy fel az szamtek ipar, mint ahogy fellendult. a warez lenditette fel, es ugyanez van a nokia teloknal is, pl. sok az utangyartott adatkabel, meg a sok trukkos warez proggy, amit nokiara irtak, tobbek kozott ezert vezeti a vilagpiacot a nokia ma is, vegso soron ma mar nem a minoseggel, hanem az ugymond 'kaloz' utangyartott tartozekokkal viszi a versenyt a nokia, ugyanez a helyzet a winfossal is, a warezen megtalalhato proggyk nagy resze winfosra irodott, ezert olyan gazdag billy batyank, ha ugyanez linuxra tortent volna, ma Linus Thorwaldnak hivnak a vilag leggazdagab emberet... szerintem