Állandóan lefagy a 2000és 2001-es!
  • SEGÍTSÉÉG
    Segítsen valaki!!!
    Itt hever előttem a gépem vagyis inkább én heverek előtte már 10órája!Ma lettem kész vele és látszólag remekül műkszik is csak:
    A 3D mark 2001 és 2001SE valamint a 2000 tesztek-től lefagy a gépem!Megy egy idejig,látszik is,hogy remekül pörög és szuper a kép...csakhogy aztán a legváltozatosabb helyeken a tesztben....LEFAGY!!!!Vagy csak kimerevedik a kép vagy fekete lesz a képernyő teljesen:o(((((((
    Aztán már csak a reset gomb segít!
    A 2002-es pc mark viszont simán leszaladt rajta és a következő eredményeket produkálta:
    cpu:5566
    memory:3466
    hdd:1245
    Ezek milyenek????
    Szal teljesen elkeseredett vagyok,töltöttem driver frissítést a vga-ra és átjött egy hozzáértő haverom de nem tudtunk eredményt produkáni:o(((((((((((((((
    Akinek van tippje az írja meg!!!!!!Most fizettem egy valag lóvét a gépemre és nem tudom élvezni mert megöl az ideg,hogy valami baja van:(((((
    Játékkal is próbáltam az előbb egy kicsit de nem volt sok türelmem(unreal 2)-azzal egyenlőre nincsen gondom....
    Leírom,hogy milyen a gép:
    ASUS A7V8X alaplap
    AMD Athlon(TM) XP 2400+ proci
    512MB samsung DDR-ram(400-as)
    ATI radeon 9700-s noname VGA
    120Gb ata 133-as maxtor winyó stb
    Mi ütközik ezek közül????????????
    Miért nem fut a 2000-2001-es teszt??????
    Aki tudja írja be!!!!!!
    Most töltöm a 3D mark 03-at de ha az is lefagy akkor megőrülök!!!!SEGÍTSETEK!
    KÖSZI:)

....A 03-as 3D mark már el sem indul!A direct3D DLL filet hiányolja:(((( MEGŐRÜLÖK!