• Ozzy
    #41
    Sziasztok!
    Már rég nem írtam a fórumba, de Enterprise hülyeségének nem lehet ellenállni. Komolyan mondom, mintha valami amcsi felvilágosító propagandát olvasnék. Miért legyünk mi a világ csendőrei? Mert mi vagyunk az Amerikaiak!
    Amúgy Enterprise, Bush pontosan azt mondta még tavaly: "Aki nincs velünk a terrorizmus elleni háborúban, az ellenünk van" Ha Szaddámot ki akarták volna nyírni, már rég megtették volna. Elég lett volna bevetni v.melyik "űberfasza" amcsi kommandós egységet. Egyszer egy Delta Force-os fickó azt mondta: "Mi a világon bármikor, bárkit meg tudunk ölni"
    Azért lesz háború, mert az Amerikát irányító világcégek zsidó vezetőinek kell az olaj, illetve le akarják élesben tesztelni a legújabb fegyvereiket. Minthogy a fegyverkereskedelem óriási üzlet, főleg háborúban.
    Amúgy a Spektrumon volt egy "amerikai(!)" dokumentumfilm arról, hogy az amcsi katonák milyen embertelenségeket követtek el az Öbölháborúban. Pl: élve eltemették a lövészárkokban fekvő iraki katonákat, uránmagvas töltényekkel lőtték az ellenséget, kórházakat bombáztak szét.
    Úgyhogy védd csak a mocsok választott hazádat!