A Sudden Strike kop-kop ...
-
Igen ,előttem szólónak, sajna ez van itt a wot is tele hibával ,egyre jobb gépet igényel.. sok patchet letölteni ,javítócsomagok stb stb.. eléggáz hogy ilyen a net, mindenki netes játékkal játszik, ha kijön a sword of justice is azt is csak neten keresztül lehetm ajd nyomni. mi értelme ennyire függni a nettől! szar dolog de ez va csak a pénz számít és jelenleg ebben van a pénz! Én is visszasírom a 2000-es éveket, a blitzkrieg nagyon jó játék volna ha hibáit is javítanák pl multy módban. Szeretem mert nem csak a lövöldözgetős, bujócskázós marhaságokról szól mint a legtöbb 3d GRAFIKAI MAXOS netes böngészős játék hanem gondolkodni kell, taktikázni... néha úgy érzem mint ha egy filmben lennék és annyira izgalmas tud lenni. Szeretem a 2 d-t mint ahogy a hadvezérek is szerették a csatateret belátni magas dombokról vagy a tervező asztalon a maketteket tologatva döntéseket hozni. Blitz régi verziója annyival jobb a 3. nál hogy élethűbb a 3. nál már elkövették azt a hibát hogy tlee tették a a jatekot ikonokkal, ,stalingradnal i s azt szerettem" hogy élethű és a roncsok is megmaradnak....az ilyen játékok élvezetese főleg multyban*Itt van a régi blitz agépen tele modokkal , akkor ott a panzers phase is és mégis ablitzel játszok hiába lehet a panzers phase-nál zoomolni meg a grafikája is szebb valamivel de mégis a blitz a nyerő a maga elavult verziójával!!!!!!!. Ez an em mindegy, nem minden a grafika! játék élmény sok mindenről szól.