A Sudden Strike kop-kop ...
  • a.carkey
    Beméri, hogy kb merre lehetsz, ha már lőttél. Nem hülye. mellesleg 3 ember veszteséggel megcsináltam az angol domoban az első pályát. Az elején felviszed a páncéltörőket a jobb ill. bal dombtetőre, kilövöd a gyalogságot, és az eljövendő páncélosokat. Aztán visszavonsz mindent. A páncélosokat a baloldali erdőbe, az ágyúval, a gyalogságot keletre a legtávolabbi erdőbe. Aztán vársz míg megszórja a területet, persze a vadászaiddal leszeded a felderítőjét, mert onnan tudja. Aztán kivégzed a bal oldalon, a folyóhoz legközelebb egy páncéltörővel a 2 légvédelmijét, a (kiindulástól) 2. erdőnél jobbra a másik 3 légvédelmijét (egy lövéssel operálj és használd a snipered), aztán azt csinálsz az ágyúival amit akarsz, mert beveted a bombázóid, a felderítésed által jelzett helyre. Ha ez megvan, akkor elintézed a 2 bunkert és a maradék tankjait, majd a vasútállomást. Megjön az erősítésed. A bombázóiddal elintézed a 2 rohamlövegét az elpusztított ágyúitól kicsit nyugatra, ő visszavonul a maradék páncélosaival. A snipereddel felderíted, ráküldöd a bombázóid, de előtte beásod magad a szorosnál és "hide" módba kapcsolod ezeket a páncéltörőket (alul mocsár, felül erdő, kifli alakban beásod az összes páncéltörőd, tankod, kivéve az Elefántot, azt előlről nem tudja vmi miatt kilőni + ha mákod van, a bombázóid meghagytak párat az ő ágyúiból, amit meg tudsz szerezni, mielőtt!!! elfoglalod a vasútállomást és csak utána jön meg a te és az ő erősítése, azokat is hátra viszed, megjavítod, feltöltöd a teherautóiddal legénységgel). Ha mindezzel megvagy felvonultatod a gyalogságod utóvédként, aztán megindulsz az Elefánttal. Addig míg meg nem látod a maradék tankjait (a bombázóid elég szarok a tankok ellen, csak 100%os találat esetén van sanszod a ju87esekkel), tehát oda pörkölsz párat neki, aztán visszavonulsz, de nem fordulsz meg és odacsalod a kifli alakban felállított csapdádhoz a szorosban, aztán kilövöd az összes tankját gond nélkül, annélkül, hogy tudná honnan is lőttek rá, plusz közben bombázod, és lövöd a nehéztüzérségeddel, hátha. Pár mp és vége. Én 3 ember veszteséggel megúsztam az első pályát ... Szerintem nagyon baba a game. A második pályán a sniperrel nyomtam végig és a rábízott feladattal is végeztem. Az angol demoban itt tartok, mert kijött a Splinter Cell és Vietcongozok is közben ... stb. Az embereknek - szakasznak - összevonás ill. szétbontás parancsot is adhatsz. Ott tudod úgyösszeállítani a csapatodat, ahogy akarod.