• Mice
    Még a "jött, látott és győzött" témáról annyit, hogy lehet, hogy ugyan kapott egy pár plecsnit a marketingesektől, hogy ilyen über kártya, meg olyan, de azért én kiváncsi lennék úgy fél év múlva az nv eladási statisztikáira. 650 euró körüli árért szerintem a fanatikusokon kívül nem hiszem, hogy sokan fognak belefektetni, főleg, hogy most még a memóriák is megint toporognak.

Anno a Ge2-esek korában még én is nv termékeket vettem, de sose voltam márkafüggő. Akkor még valahol a Mr. is törődött a honlapjával, s ha valaki a neten akart utánanézni, hogy mit érdemes venni, akkor még komplett leírásokat lehetett találni az oldalukon, hogy mit tud a kártyájuk. Nézd meg most! Mit látsz? Kis tündért, rozsdás Fordot ogrével és mindent ami még kell a meséhez. A Gyűrűk Ura fan-ek biztos szeretik látogatni az oldalukat, de konkrétum?

Driverekről meg annyit, hogy bár még mindig nyomatják a detonatort, de nekem valahogy úgy tűnik mintha eljutottak volna arra a szintre mint amikor a procigyártásnál egyre kisebb magu generációk jönnek elő, és már alig mit optimalizálni. A sávszélességet meg a memóriakezelést tényleg szépen megoldották, de mindez nagyon szép ha megnézed mit nyújt maga a kártya éles helyzetben.

A direct x-ről meg ne is beszéljünk. Hogy túl messzire ne menjek vissza, 3dmark2000-nél a fokhagymás múzeum, amikor átmegy Neovisionbe. 41.09-essel próbáld meg! Igaz, hogy ezek a featur-ök már a mai játékok többségében már szinte nincs is meg, de attól függetlenül hiába van szép feje a híradót bemondó hölgynek is, ha kiderül, hogy falába van. A sok optimalizálás helyett néha plasztikázhatnának is.