• ZilogR
    #16282
    Ugye az a kérdés és ezért kérem a ti tapasztalatotokat: KELL-E ennél combosabb gép, ha CSAK ennyire akarom használni?
    Pl.: a Windows 3.1 alatt futó Word 2.0 is bőven elég lenne egy átlag felhasználónak, de mégis a legújabb Office-t használjuk - az összes irreális gépigénnyel együtt.

    Az én kérdésem lényege az, hogy kell-e combosabb gép?!

    Biztosan(?) nagy(?) különbség van egy 2012-es i5-ös proci és egy mai i5-ös, vagy i7-es között, de mégis, egy i5-ös van benne, 2-4-8GB RAM, alig 1.6kg, van itt is szénszál erősítés, meg magnézium ötvözet keret, oda lehet kúrni táskástól, a kijelző teljesen kifektethető, ha használt, az akkuja kibír 3-5 órát, ha nem hajtod filmekkel, sőt ha új akkut veszel, akkor elérheted a 6-8 órát is, sőt a buszon úgysincs WiFi, az kikapcs, BT kikapcs, kijelző fényerő levesz, egy kis plusz, ha SSD-t rakatsz bele, még jobb akkuteljesítményt fogsz elérni és még messze nem vagy 100-150eHUF-nál.

    Aki erre azt mondja, hogy baromság, az megérdemli, hogy kivegyenek a zsebéből 250-350e forintot egy olyan eszközre, ami másfél-két év múlva a negyedébe fog kerülni de még akkor is egy combos gép marad.

    pedrohun: egy furgonba 120e-ért bepakolni egy notit csak internetezni? Én nem vagyok szakértő, de ennek max a felét áldoznám be annak megfelelően, amit leírtál.

    Akik a fejüket csóválják: az X220-as megjelenésekor (olyan 4-5 éve) szintén 250eHUF-t kóstált, ma ennek a negyedét kell érte adni és valljuk be: 4-5 éve ugyanezeket a szoftvereket használta mindenki, mint ma, mi a francnak emiatt rengeteg pénzt kiadni.

    Nameg egy ThinkPad még mindig g..cijól néz ki, a többi ezüstszínű szarság mellett: