Mit tudtok, mit gondoltok a Namo Webeditor 5-ről? (www.namo.hu) Vajon megéri megvenni?
  • linhof
    #29
    Tiszt. Faustus!
    VÉGRE MEGÉRTETED MIRE KELL!
    "el mes...pályafutásom során 2xfordult elő hogy nekem kellett szerezni,rendszerint vagy az eredeti megrendelö mond valakit, vagy a studio ragaszkodik valakihez vagy baráti, vagy pénzes dolgok miatt. de öszintén a menöbbeknek szerzödése van, a többi örömében csillagos égenek nézi az oradijat,ezért sok megrendelönek megfizethetetlen. Egy alföldi megrendelöm volt aki azt mondta a pénz nem érdekes.
    Nem tudom a modell világban mennyire vagy otthon, én egy keveset.pár honapja volt itt nálam egy férfi portfolioért, mert egy ügynökségnél jelentkezett. akkor világosodott meg elöttem hogy ennek az iparágnak a középmezönye miböl él. az élvonalat meg megrendelöink nem tudják megfizetni.egy éve egy kozmetikai divatcégnek a bemutatoját fotoztam, gondoltam szuper modellek lessznek stb erre kiderült hogy a megyei lapba adtak fel hirdetést és aki jelentkezett alamizsnát kapott, ha ök sem akkor képzelhetedd hogy egy kissebb cég hogy tudja meg fizetni.
    Akkor van szerencse ha belebotlik az ember egy feltörekvö céltudatos leányba és bartelba" tölem kapsz ingyen fotót, te meg olcsobban jössz.
    ez müködik addig mig egy cég,"modellügynökség"hirdetésére el nem csábul, ott valami irdatlan munkadijat ajánlanak, meg szerzödést,és nem vesszi észre a páciens hogy csak dijat és nem munkát mondtak. volt olyan leány akivel dolgoztam, utána elcsábult mire mégegyszer kelett volna, és mondta hogy neki azt monták hogy ennyi ezer ft fizetnek képekért ez alatt ne menjen. kérdeztem töle és mennyi csináltak vele-egyet se. gondoltam a kibicnek semmi sem drága én a következö munkára 3x annyi ajánlottam, amit elhit, de csendessen megjegyeztem ugyanannyi munkát viszek neki mint a ügynökség.
    Történelem= politika. Nem erre gondoltam, hanem
    1.,egyre kevesebb cég tud megengedni magának komolyabb kiadványt. megelégszik sima egylapos szoroanyaggal, amihez a saját digi gépükkel foto elkészitve, akad valaki a cégnél aki összebarkácsolja,"pdf-et már minden ir", ctp hez a pdf-et megirja-"jó ez az utcán még nem adták vissza hogy csunya, csak az árat nézik".valahogy a megrendelök zömme igy gondolkodik, Mi történik? ?fotósból, studiobol ugyis több van mint a piac igényelne és jön az amit az elöbbi levelembe irtam.ez a pénz hiány.
    A számito..." kössz hogy irod, ezekhöz nem értek.
    Hálás vagyok hogy megérteted hogy mire kellene az eredeti kérésém
    üdv linhof