Mit tudtok, mit gondoltok a Namo Webeditor 5-ről? (www.namo.hu) Vajon megéri megvenni?
  • Dj Faustus #28
    "Evvel csináltam a munkáimról egyet kiírtam cd-re közben viszem magammal, és időnként itt-ott megmutatom. Eddig még mindenhol jól működött"
    CD esetén természetesen hagyján. Csak elmondtam hogy a web esetén eléggé változott a helyzet a 90-es évek óta.
    Ha neked 100$-os program visszahozza az árát, ilyen célból, akkor nyugodtan.

    "Elmesélek egy másik esetet: egy modellt kellett egy termék csomagolására fényképezni, mondtam nem jó a karakter, ez disco plakáthoz jó ide nem, tényleg nem lett jó."
    Ebben az esetben meg a te reszortod is a modell kiválasztása - hisz neked van arra szemed, látásmódod, tapasztalatod, hogy meglásd a célra megfelelő modellt (igen, tudom, a stúdió nagy úr, ő szab feltételeket, de akkor is... ...te értesz hozzá, ne köpjenek bele a levesedbe).

    "nem hiszem hogy a politikára kellene kenni"
    Nem is politikára kentem! Történelemre!
    A változó technika követhető, a pénzhiány a számítástechnikában - a nyílt forrású, és freeware programok megjelenésével - csökkenthető, a hibás vállalkozói mentalitás meg sajnos van (de az meg az élet minden területén).

    A számítógépes világ meg csak látszólag léha.
    Ha honlapnépszerűsítést spamek (kéretlen reklámlevelek) segítségével csinálsz, felkerülsz néhány DNSBL listára és akkor nem tudsz levelet küldeni; illetve ha feljelentenek, meg is büntetnek.
    Ha betörsz egy számítógépes rendszerbe, elolvasod más leveleit, hozzáférsz jelszavakhoz, ugyancsak bütethető vagy.
    Ha a webre készült honlapot nem készíted el megfelelően, nem fog a keresőben megfelelő helyre jutni, esetleg a felhasználók nem tudnak rajta rendesen navigálni - ez a honlap megrendelőjének rossz.
    Ha nem teszed fel a vírusirtót, tűzfalat, egyéb biztonsági szoftvereket, és nem figyelsz oda, a gépedet feltörhetik, eláraszthatják vírussal.
    Ergó itt is vannak szabályok, ajánlások, metódusok, amelyek meghatározzák a használatot - csak ezt sokan elfelejtik.