Mit tudtok, mit gondoltok a Namo Webeditor 5-ről? (www.namo.hu) Vajon megéri megvenni?
  • linhof
    #20
    Kedves Fautus!
    Látom galériádba hogy használod a glowing edges-t, látod én akkor kezdtem munkáséletem amikor ezt laborba többszöri szolarizációval, stb kinlodtuk ki ezt, nem ..shoppal.bocs de nekem az az IGAZI még mindig. Nem tehetek rola, de ilyen maradi vagyok.Az én világomba is vannak olyanok, mint a tietekbe aRFC.., WYSIWYO. ...Itt a szemléletbeli külömbség. Sajnos én nem tudom hogy kell azt csinálni amit te az elsö sorba csináltál, de nem is érdekel, én maradok a régimodnál.
    Tehát: Csak a....:vállalom hogy ebben a világban lemaradok, de mintha nem érthetö lett volna hogy nem ebböl akarok megélni. de amikor megvettem a c6-ot
    azért tettem hogy a munkámmal ne tudjanak "megetetni" ebben szerzett tudással+ saját szakmám= vitaképes legyek egy grafikussal,ha meghallom hogy fotoimból készult grafika nem tetszik a megrendelönek igazam bizonyítására tudjak produkálni egy másikat, elöfordult hogy végül az enyémet választatták. mást azért vettem hogy tudjam kontrolálni hogy a nyomdai szinhibák, vagy mint a te pingvineden nyomda esetén az átmenetbe a sávok(tudom hogy a netten más a gond)nem fotos gond (átmenetes hamáknál sokszor dobáltuk a labdát egymásnak.)Most is az a helyzet hogy valamit fotoztam megrendelö elmondta mi lessz. ugy készítettem a képeket, kiadványt jól csinálták, WEBBNÉL viták voltak hogy nem kell annyi, olyan fotók,mert ugysem lehet használni. védtem magam fotós ésszel és csoda a grafikusszakértőgondolkodás helyett nekem adott igazat a megrendelő. Régimodi ésszel a sok vita után nem vagyok hajlandó átadni a szakértőnek. A demo namo helyett (melyel ici pici tudást természetessen fotosgondolkodással szereztem, azt hiszem az nem vita hogy ez a kétféle gondolkodás más más végeredményt alkot) jogtisztával megcsinálom(sajnos pályázatos a munka ezért kell venni)
    DE SOHA NEM FOGOM A MEGRENDELŐIMET RÁBESZÉLNI HOGY NÁLAM RENDELJENEK WEBLAPOT, DE HA VITA VAN BIZONYÍTSAK!!! ENNYI!!!!!!!
    Ez nem az én....: igen hibáztam, nem tudtam róla, ennyire nem akarok belemerülni,de lemondak hogy forumba irjak. De leveled után elmentem és vettem egy görgös egeret, ugyanis ez az rész annyira nem érdekel egy kb 10 -15 éves volt eddig.üdv linhof