mi a bánatot csináljak?
  • mateos
    #29
    én is 17
    Én is leszoktam a hauzdozásról de néha muszály volt hazudnom , h elengedjenek bulikba meg kocsmába...bár má kezdek leszokni róla....
    Mondjuk azzal nem értek 1et , hogy ha valaki drogozik és iszik attól az illető züllött baromarcú (én nem drogozok)...nekem is vannak drogos ismerőseim,barátaim és abszolúte csak jokat tok rolúk mondani...meg kell válogatni a barátaidat,mielött ők válogatnának ki téged.
    Poncso: én szerintem minden korosztálynak szüksége van bulikba meg partykba járni ahol a saját korosztálya van jelen...mert jó , hogy szerecc felnőtekkel 1ütt lógni,de ez nem egézséges.Én is ismerek olyn gyereket aki nem jár se buliba sem kocsmába haverokkal,hanem ottjon gubbaszt és arra vár , hogy elmenjen a szüleivel 1ütt vendégségbe...és ahogy a szegény gyereket látom ez abszolút nem tesz jót neki.Szóval minden korosztálynak szüksége van bulizni.

    G@bornak igaza van...én mondjuk elég szerencsés vagyok..mindenem megvan...nem vagyok elkényesztetve cseppet sem...kapálok meg falusi életet is élek :) ...de haverok,pia,kaja,buli,csajok,sex nélkül Nem Tudnék Élni ...szükségem van kikapcsolódásra ...hogy aztán a 7köznapokban jól teljesitsek.
    Én ezt igy látom