USB specifikációk
  • kiss73
    #37
    A driver feltelepült pld.: c:\windows\inf vagy c:\windows\inf\other mappába, de a win98-nak nem szolt senki, hogy a kérdőjeles eszközzel párosítsa. TEDD MEG!
    Az INF MAPPA REJTETT ezért módosítanod kell az attribútumát (jobb klikk az inf-re, tulajdonságok és a Rejtett pipa kivesz), majd az eszközkezelőben a kérdőjeles eszköz illesztőprogramját kell telepítened/frissítened. Ha a win98 hosszas mojolás után sem találja, akkor neked kell megadni az elérési utat: c:\windows\inf vagy c:\windows\inf\other esetleg a telepítő cd driver mappája.

    További probléma, hogy az usb alaplapi kivezetésétől a csatlakozóig sok esetben nem árnyékolt, hanem szalagkábel vezet, ami rengeteg zavarjelet szed össze és a csatlakoztatott eszköz nem mükszik, esetleg tönkremegy! Ez usb1.1-nél esetenként, usb2.0-nál tuti hibaforrás. Az alaplapra forrasztott (hátlapi) csatikkal ilyen gond nincs.

    A win98SE usb kezelésével az a max. gond, hogy az eszköz illesztőprogiját telepíteni kell, ami bizonyos esetekben gyakorlatot igényel --> használj winme-t vagy winxp-t.