Medal of Honor széria legújabb tagja
  • sd54321
    #676
    qqrq!
    Pontosan ezeket produkálja nálam is a game!
    A röhej az, hogy a játék egy kibaszott UT2004 motort használ, s az a játék tükör simán ment 1024-ben a konfigomon, egy rohadt geforce mx440-en (64 mb). Erre itt van ez az összecsapott, első hónap után agyon patch-cselt gém, és egyszerüen képtelenség játszani vele. 1024-ben húz mint az állat, hullámzik a fű, csobog a víz mega tököm tudja, csak épp' ami él és mozog (NPC-k, stb) úgy állnak egyhelyben mint a madáriesztők. Csak a puskák és a kalapok mozognak ahogy bukdácsolnának a bokrok mögött.
    A readme azt írja, hogy a minimum konfighoz kell a 64 mb-s vidikártya. Dx90c-t a gém feltelepíti. A dx diagnose szerint, a tesztek futtatása után azt mondja, hogya vidikártya full dx9 kompatibilis.
    Sztem' 2 dolog lehet. A valószínűbb az, hogy el van baszva a játék. A másik: lehet, hogy ez vmi másolásvédelmi lófasz, ami nem aktiválódik, csak bizonyos konfigokon. (Bár ennek vajmi kicsiny az esélye)
    Teszteltem:
    - win98
    - win98se
    - winme
    - winxp home
    - winxp pro
    - win xp pro sp2
    - dx 8
    - dx 9, majd 9.0b, majd 9.0c
    - nvidia driverek: 57, 61 majd a force 67 (vagy mit tom én hány)

    Ezt a játékot úgy elbaszták, ahogy kell. Csakhogy még az idén, a HL2 elött megjelenjen.

    Vidikártyát én sem akakrok még venni, mert egy nagyobb generációs áttörés csak most lesz várható. Mi a lófasznak venni egy magasabb órajelen működő kártyát, ha minden évben kiadnak egy újat? Persze akinek az anyucika és apucika veszi meg az más téma.
    Van vkinek ötlete?