Kaszinók a neten
-
DRFlame #335 Több mint 2 éve írtad (ebben az sg topicban):
1) "a bankroll vagy a nyeremény általad megtartani kivánt része nincs veszélyben mivel ott a stop loss gomb"
2) "tévedsz, SzerencseVadász is példa évek óta pluszban van, szinte folyamatosan dokumentálva a blogjain, meg a forumban"
Az új fórumotokban írtad:
"ez olyan amikor szv erőltette a stoplost a moduljainál, hiába mondtuk neki hogy tökmindegy hogy 1X3000 zsetont veszt valaki vagy egy sorozat alatt 10X300-at :P
mondjuk kb ennyit is amugy a hozzáértéséről mert most adogatja el a kocsit meg a telefont,cuccot hogy kenyérre fussa,nem hogy számalapu meg ilyenek 8)"
Én már az eredeti kommentjeidnél megmondtam, hogy a stop loss kétélű dolog. És azt is megmondtam, hogy szv sem nyer. Hosszútávon csak a kaszinók nyernek. De gondolom te azért nem adod fel.
Nem is az a baj, hogy keresed a nyertes strarégiát, hanem az, hogy közben nem vallod be, hogy eddig folyamatosan kudarcot vallottál és ezért állsz elő mindig újabb és újabb ötletekkel.
Azt nem értem, hogy ha valaki ennyire keresi a nyerő stratégiát, az miért nem próbálja megérteni a matematikai modelljét a játéknak. Aztán lehet benne hibát keresni és máris megvan a nyerő stratégia. Vagy a másik lehetőség, hogy arra a következtetésre jutsz, hogy nem hibás a modell és ezért nincs mit keresni. De gondolom x év keresés után erről hallani sem akarsz.