Kaszinók a neten
-
DRFlame #31 "de ezt igyekeztem azzal kivédeni hogy..."
Sajnos ezzel semmit nem védesz ki. Minden kombinációnak ugyanannyi esélye van. A PPFFPPFFPP ugyanakkora eséllyel fog kijönni, mint a PPFFPPFFFF. Ha azzal védekezel, hogy PPFFPPFF után FF-et teszel meg PP helyett, azzal azt mondod, hogy a PPFFPPFF után nagyobb eséllyel lesz F, mint P.
Vagy lehet hogy pont fordítva, de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy azt mondod, hogy egy bizonyos kombináció után váltasz, mert azt hiszed, hogy akkor jobbak az esélyeid. (Ha nem hinnéd azt, akkor nem váltanál)
Lehet, hogy tényleg segíteni akarsz, hogy megosztasz egy "jó stratégiát", de én abszolut biztos vagyok benne hogy tévedsz. Minden ami rulett stratégia, felejtős. Nincsen nyerő stratégia a rulettben. Sajnos azt kell mondanom, hogy azzal, hogy megosztod a stratégiát, ártasz az embereknek.
Én elhiszem, hogy szar, hogy kidolgoztok valami tuti stratégiát, és akkor jövök én és azt mondom, hogy nem ér semmit az egész, de sajnos nagyon úgy néz ki. És ha tényleg igazam van (márpedig meg vagyok győzödve róla, mondom ezt úgy hogy informatika és matematika a szakterületem), akkor elég nagy felelőtlenség terjeszteni a neten, ezzel másoknak is anyagi kárt okozva. Még akkor is ha mindezt segítő szándékkal teszed.