Rayman 2 The Great Escape
-
aláltam néhány hibát és érdekeségkép leírom:
Bad Dream:
ugye a Bad Dream pálya végén meg kell küzdeni az egyszemü kalapos ürgével miután lecsúztunk ugye koponyákat indít amiket vésel kell megálítani és az volt az idegesítő hogy ugye forog ha meglőjük és ha túl közel vagyunk hozzá akko a koponya minket is megpörget és elhajít a meszeségbe vagy ha szerencsések vagyunk akkor vissza a talajra
a kapcsolók:
van egy rész amikor 4 kapcsolót kell felkapcsolni és az egyik kapcsolónál le kell ugrani egy résznél és (utólag rájöttem) hogy a vízben nem lehet elmerülni és ott van egy robot leugrom állok a robot meg békésen mondogatja a magáét és rám se hederít amikor meg meg akartam löni akkor az első lövés lepatant róla szal valami van azzal a robotal és ugyanitt megcsináltam hogy fel akartam emnni egy ilyen kis törmelék darabra Rayman meg hirtelen a víz alán teleportálódot és felkapaszkodot a földre
Szék:
ezen a pályán utálom azt a gorilát az elején..mért nem lehet lelőni?mindegy szal a repülőszékes pályán csupán annyi van hogy van néhány hely amin átsuhan Rayman feje és nem kapunk game overt
Rakéták
amikor üldöznek a hajóval akkor szembe néha rakétákat bombáznak amik nekünk rohanak és ha ledölt alatunk a híd és jön a rakéta akkor a levegőben átmegy a híd helyén
the iron mountai:
szal a vizen vannak ládák amiken ugrálni kell lesz egy robot megöltük és ha meghalunk akkor nyomjuk meg a startot és option videoban álítgasunk dolgokon pl. a standartot és akkor amikor visszamegyünk a játékban azt a zenét adja mikor harcolnunk kéne a robotal pedig ott nincs robot
És még felfedeztem nemtom melyik pályán hogy menni kell egy hordón és kikapcsolni az "energiacsíkokat" és ha a hordó a falnak megy és a fal és a hordó közé emgyünk kis szerencsével Ray belemegy a hordóba