• steweee
    most hogy jobban belemélyedtem a játékba és a második vagy harmadik championshipben járok rájöttem pár dologra. gyanűsan hasonló az engineje mint az nfs porsche challengének volt. ami nem jelenti azt hogy rossz lenne, éppen hogy gyönyörűek a pályák, bár néhol eléggé szögletes a földút.de úgy nagyon hasonló fíílingje van, rengeteget játszottam azzal korábban. ami a szerkesztett kocsikat illeti, furcsállom hogy szép grafika mellett sokan mennyire nem fordítottak kellő figyelmet az autó "játszhatóságára". nagyon soknak tök szar az irányítása, semmit nem ér, csak egy autóval több a showroomban. azért az eredeti kocsiknak mind van műszerfala és szinta érezni lehet hogy mennyire tud kanyarodni, milyen nehéz vagy éppen hogy gyorsul. az érdekes a gyors kocsikba az, hogy kilóméteróra szerint nem is megyek gyorsan, de azok akkor is úgy viselkednek mintha őrült sebességgel venném a kanyart, nem akar fordulni, felpattan egy kis érintésre is a korláton stb(pl:bugatti, vektor). ez elég nagy hiba. most az s 65/85 amg mercivel nyomulok, és nincs párja. viszonylag gyors és antirealisztikusan tapad az úthoz, rövid féktáv és nagy sebességgel érve a kanyarba jól belassul és tartja az ívet. ami még tetszett autó az a toyota supra gömbölyű seggű és a maranelló volt. elég reális teljesítmény és úttartás
    egyébként melyik gombbal lehet multiban megnyitni a chatet?
    és a magyar szervereken mi a password?