• Endymionsan
    Régen haverokkal sokat játszottunk LAN-on a Discovery móddal de nagyon meguntuk amikor az NPC-ket elkezdték gyengíteni hogy a szerepjáték szerverükben könnyebb legyen a szerepjáték és ne kelljen közben félni hogy a gép leszed random. Pár napja felraktam nosztalgiából és kíváncsiságból, pár régi módot újra kipróbálni. Az Evolution 1 és 2 ugyebár a legközelebbi az eredeti játékhoz, lényegében csak játszhatóvá teszi az összes hajót viszont ugyan attól szenved mint az eredeti játék, így elég lapos az NPC-kel való találkozás.

Viszont a 88 Flak-ban valahogy kellemesen csalódban. Úgy emlékeztem hogy minden egyforma benne és nincs tartalom, de úgy látom csak elkapkodtam a próbálgatást régen. Az AI rengeteget fejlődött és az egész univerzum dinamikus. Random jönnek és mennek a kisebb-nagyobb hajók és nincsenek rendszerekhez kötve. Akár még hozzád is csatlakozhat egy csapat NPC hogy fedezzenek egy jó darabig bárhova is menj. A balansz szinte tökéletes a hajó osztályok között és élvezet minddel menni kicsit. Persze lévén hogy régi mód ehhez nem igazán vannak szerverek, de a szerverfájlok jönnek a móddal ha valaki akarna. Épp ezért is érdeklődnék nem-e lenne valakinek kedve kicsit multiplayer-ben is nosztalgiázni.