Szelleműzés
  • szellem2
    #20
    Sziasztok!

    Ismét teljesen igazad, van csak nem vizsgáltad meg más oldalról, más nézőpontból a dolgot.

    A kérdezz felelek oldalon van egy leírás amit ide bemásolok:

    "..a szoba tele volt emberekkel...úgy 20-an lehettek, pontos számot nem tudok mondani, de hát nem is számolgattam. Ők kérték, hogy keressem meg a gyilkosukat.
    Ismét bebújtam a takaró alá, és amikor újra kibújtam sehol senki. Elkezdtem nyomozgatni (persze nem a gilkosuk után), hogy miért lehet itt ennyi szellem...temetőre gondoltam, és nem is sokat tévedtem. A város történetét kezdtem kutatni, és a következőt találtam: kiderült,
    hogy a második világháborúban a (Gyöngyösön vagy környékén) kivégzett zsidókat, egy gödörbe dobták anyaszült meztelenül...erről képet is találtam, de most nem keresném (nézném) meg újra...elég szörnyű látvány.A tömegsírban - a kép alatti írás alapján - kb. 5-600 "

    Ebben az esetben Te mit tennél?

    Erre van az alábbi megoldás:

    Az egész "élet" -nek nevezett dologról annyit tudok:
    -mielőtt ide leszületsz megvan a kész terv, mi fogsz lenni milyen betegségeid lesznek...a halálod időpontja körülménye is már előre tisztázva van
    -amikor ide megérkezel fizikai leszületéssel akkor egy fátyol húzódik le, ami nem engedi hogy átlásd az egész tervet..mert csak így vagy képes 100%-osan megélni, megtapasztalni. Azaz egy magasabb tudatossági szinttel rendelkezel, aminek itt a földön nem vagy tudatában
    -A holt lélek amíg halála után nem lép át azon a bizonyos kapun, addig a földi életben megtapasztalt tudatossággal rendelkezik.
    -Tehát ha itt problémája volt a földön ( egy másik érdekes példa hogy ebben az esetben hogy oldanád meg, amikor egy nénike meghal és a lakásba ami az övé volt úgymond számára idegenek költöznek...és a néni ezt nem veszi jó néven...és el akarja zavarni az új lakókat)akkor ez a probléma a földközelben probléma marad míg át nem lép az örök fénybe.
    -Ha átlép akkor egyben fogja látni az egész életét, hogy minek miért kellett megtörténnie. És tudom nehezen hihető el és nekem is szól ez a mondat: a teremtés egészében minden rendben van!
    -Odaát Ő rájön, hogy óhhh ez rendben volt így, így kellett történnie, sőt én akartam...hisz ez egy színjáték volt. "Színház az egész világ és benne színész minden férfi és nő"-Shakespeare

    Szóval a megoldás megmutatni az itt maradt holt lelkeknek, hogy megkaphatják ezt a magasabb tudatosságot. És ebben vannak fátylon túli segítők.

    És igen, elfogadom az adományt, Nekem is van családom, jönnek a csekkek, a tanfolyamaim pénzbe kerültek, sok sok hétvégém ment el, több ezer oldalt olvastam, majdnem ráment a házasságom, sokszor szedek össze Én még is megszállókat a rituálék alatt.
    Amíg nem változik akkorát a világ hogy nem lesz pénz (abban a formában ahogy ma van)addig ez az amiből megél az ember...nem fényt űz..hanem megél. Amíg nem ajánlkozik senki sem fel hogy nekem ad 1 csirkét, mert az most neki felesleges, vagy jön el valaki felásni a kertet mert pont ráér addig el kell fogadnom adományt. És remélem ez az állapot nem sokára eljön!
    Tudom amit teszek nem kifizethető, pénzben nem maghatározható...

    Szeretettel:
    Valent