Szelleműzés
  • szellem2
    #18
    Sziasztok!

    Teljesen igazatok van, elméleteimet nem prédikálom csak felajánlom, melyeket tapasztalatokból, tanítóim elmondásaiból, esetleírásokból erősítem.
    Hitetek lehet ettől eltérő, de ha probléma van és esetleírásotok, tünetek hasonlítanak a leírtakhoz akkor magamfajta emberek tudnak segíteni.

    Néhány válasz kérdéseitekre, és néhány tisztázás:
    -Az alacsony rezgésszámú élő embert megtudják szállni, míg a magas rezgésszámú élők aurájához nem tudnak odaférkőzni szinte égeti Őket. Ez több oldalról is válasz a lentebbi kérdésekre. Szóval a magas rezgés szintű embert nem képes megszállni holt lélek.
    -Igen, a kommunikációhoz nincs szükség rituáléra (pl. angyal kommunikáció) viszont a szertartás alatt ez sokkal könnyebb. Valóban nem szükséges a kommunikáció a szertartás sikeréhez, de általában az ember kíváncsi, hogy ki volt vele, vagy mit akar mondani búcsúzónak az évek óta meghalt nagyszülő...
    -Én nem kritizáltam sehol sem a kísértő lelkeket, én azt mondom, hogy nem itt lenne a létközben a helyük, tovább kellett volna lépni, de valami miatt nem akartak (okok a weboldalon) kicsi az értetük...ezért kísértet (a Magyar nyelv csodáinak egyike)
    Ha tovább léptek volna (leegyszerűsítve...át a kapun...be a fénybe)akkor visszakapták volna a magasabb tudatosságú részüket, akár újra is születhetnek. Eldönthetik, hogy hogyan tovább.
    -A 42-49 napot nem mértem stoperrel Mondom, nem vizsga anyag amit írtam, de minden tanításban ezt halottam és igaznak vélem tapasztalataim alapján is.

    A lényeg, tudom amit teszek jól teszem, segítek az élő testvéreimnek és a holt léleknek is.
    Hál Istennek a visszajelzésekből tudom, hogy nem gerinctelenség amit teszek. Többször felajánlom ,hogy nem tartok igényt semmiféle adományra addig, amíg nem bizonyosodik be, hogy amit tettem az tényleg jó, és gyógyír a problémákra.
    Én ezt tudom felajánlani, mert tudom amit teszek az jó és áldás van rajta.
    Kérlek Titeket, ha kérdésetek van írjátok meg itt vagy a weboldalon.
    Ha valakinek problémája van a szellemvilággal annak egy „ilyesmi” dolgot tagadó ember hiába mondja képzelődik, pszichiáter hiába ír fel gyógyszert, vagy valaki hiába pocskondiázza a magamfajta „kuruzslókat” …szóval Ő akkor is megoldást akar a problámáira…Én nekik kívánok segíteni. ÉS tudok.
    Szeretlek benneteket: Valent WWW.SZELLEMELENGEDES.HU