Szelleműzés
  • Anaid
    #17
    "A helyekhez, tárgyakhoz kötődő szellemek mozgási ideje főleg este 9 és reggel 4 közé tehető, függöny gyertyafény megrebben, furcsa illatokat- szagokat lehet érezni, házi állataink követik tekintetükkel a „semmit”.

    Egy fizikai testet több megszálló szellem is „használhat” energiát szívhat el. Akár 10-20 is!

    A megszálló hasonló megszállottat keres, aki ugyanúgy dohányzik, vagy iszik, vagy eszik, mint Ő tette életében."

    Miért pont ekkor mozognak? Addig mit csinálnak?
    Mindenhol energia vesz körül minket. Miért élőlények fizikai testét keresnék?
    Szerintetek csak ilyen emberek lelkeiből lesznek szellemek? Az élet meg ellentmond a hasonló keresése teóriának. Nem látál még olyat, hogy másmilyen emberek keresték egymás társaságát?

    "Hogyan válunk alkalmassá megszállásra:

    Alacsony rezgésszámmal, mit is jelent: állandó rosszkedv, elégedetlenség, harag, düh, féltékenység, idegeskedés, rosszindulat, alkoholisták, rossz fizikai állapotban lévők.

    Hogyan védekezhetünk:

    A fentieknek pont az ellentétével, magas rezgésszám, pozitív hozzáállással."

    Na ez meg úgy hangzik, mintha csak "rossz szellemek" léteznének, ami még akkor is abszurd, ha van egy embernek hite. Hinni a szellemkeben az egy dolog, tisztelem más emberek hitét, a tiedet is, de ilyesmik terjeztése, nos szerinted tényleg bölcs dolog?
    Csak egy logikus kérdés: Egy "itt x ideig itt maradt jó lélek (szellem, ha jól értem szerintetek azonos a kettő) miért kerülné el a pozitív energiákat? Miért akarna negatív energiákat sugárzó embert meszállni? Elég bizarr feltevés....

    "Nagyon fontos, hogy nem csak „leszedjük” a fizikai testről a megszállót, hanem haza is segítjük, ezzel segítve a megszálló lelket is. A rituálé alatt lehetőség van beszélgetni a megszállóval és kérdéseket is feltehetünk: mióta van velünk, hogy hívják, miért van velünk…?"
    Miért lenne bármilyen kommunikációnak feltétele szertartás? A kommunikációhoz alapvetően nincs szükség, ha jól tudom semilyen rituáléra.

    Az előző hsz-ben írt dologhoz:
    Miért lenne sablonizálva meghatározva ilyen időintervallum? Az élet hossza sincs így behatárolva: élhetnek az emberek 60 évet, aztán passz. Szal ilyen nem hiszem hogy lenne. Teljesen figyelmen kívül hagyná az élet életszerűségét és azt, hogy nem vagyunk egyformák. Számomra teljesen életszerűtlen feltételezés.

    Hangsúlyozom nem kritizálom a hitet. Mindenkinek szíve joga. De azt hadd kérdezzem meg: miért kell ilyen nézeteket NET-en megpróbálni terjeszteni?
    Viccesen megfogalmazva: Ha "itt ragadt jó lélek" lennék és igyekeznék kommunikálni totál ki lennék akadva, ha ilyesmiket feltételeznének velem kapcsolatban:):)