Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Bocs, de szerintem egyetértetek velem, hogy most leginkább magamra hallgattam, és Szellemhajót néztem. Leginkább azért mert ez az 1 volt szinkronos és most nem volt kedvem figyelgetni az angolt, meg olvasni a feliratot. Az említett filmeket úgyis megnézem előbb-utobb vmikor mindet.
Azt viszont nem mondtátok, hogy ez egy mesefilm, semmi borzongás, félelem, brutalitás, ez utóbbi helyenként. Nem volt senki aki félelmet ébresztett volna bennem, a kislány már az elején egy jámbor barátságos léleknek tűnt pl.
Ez jó:)))
"léleknek tünt":))
A kapitány leül beszélgetni a csókával, a punci meg smárolgat a fekával:)
Valamit nagyon rosszul csináltak, mert a feszültségkeltés sem ment, pedig voltak ezt a célt szolgáló elemek, de belőlem nem hoztak ki semmit, pl. a becsapodó ajtók, a vér a medansziéban, a csilingelő óra, a csaj éneke, meg a kislány szerepe is ezt szolgálta volna még a film elején. Néztem is furcsán amikor megjelent a Warner bros felirat, hogy ezektől látok most igazi horrort?
2-3 jelenet volt ami horror elemnek nagyon beillett, és hatása is volt. A felakasztott kislány megjelenése, és az énekes picsa mikor elfordult és bezombult.
Jó film ez, csak nem az aminek gondoltam. Családi mozidélután Disney-vel, vagy ilyen barátnős mozi, már ha a nők megijednek ezen....bár a nők még a pókoktól is félnek....akkor viszont igen...egy barátnős mozi.
Nem tudom meghatározni a film műfaját, mert horrornak akar látszani, de a Trillerekben is több a feszültség...
Minek nevezhetném?