PlayStation3
-
zozo76...
"Birom amikor egy konzolos kifogasolja hogy a PC-n akad a jatek meg hogy nem birja tartani az FPS-t."
nekem csak az fáj, hogy nem stabil..."képösszetörés vagy szaggatás", ha meg leveszed a gépről a terheket ott tartasz elvileg mint egy konzol:)
de még ez sem igaz...az X simán viszi a Rallisportot...egy P4 1.6 Gef2 meg behal rajta és irányíthatatlan szar lett belőle...de ot a GT3 szívesen várnék valami hasonlót és jobbat szebbet a nagy PC-re...remélem az LFS olyan lesz...bár a demo el sem indult XP alatt, hiába csináltam meg a DATA foldert..
viszont a MOHAA online nagyon kirr volt...helyette
"Kis felbontassal + kis textura merettel konyebb jo FPS-s produkalni. Es akkor ENNEK ELLENERE miert lehet egyre tobbet hallani/olvasni arrol hogy akadnak a jatekok a konzolokon. Foleg PS2-vel kapcsolatban... hehe..."
A ps2 és a konzolokon nem FPS-ezni kell, mert már eleve FPS-ezni nem egyedül kell...hanem online..
és vannak játékok amik szaggatnak valóban
PS2: GTA3
Xbox:NFSHP2
de pl az NFS PS2 nem szaggat...lehet szidni bátran a programozókat:)legalábbis konzolon...mert PC-n még az is lehet ,hogy elvalult a fél éves konfigod
CVD
"Figyeld meg, erre most nem kapsz választ, de egy ideig nem jönnek elő a szaggatással meg a stabil FPS-sel. Én ugyanezt megjegyeztem pár napja, akkor csend honolt a témában egy ideig.:)))"
én már erről kifejtettem a véleményemet...nem olvastad?