PlayStation3
-
magyar ember 2 #2164 "Jelszóváltoztatás, vagy ilyesmi? Úgy tudom a nick-ek nem egyezhetnek..."
Nem is egyeznek, te is lathatod, nincs is ott a regisztracio jel amikor a Gunman irogat. Viszont ugyanazt a nevet jelzi ki unregkent, mint ami az en regisztraltam, amit elvileg szinten nem lehetne, de valahogy megis at lehet baszni ezt a feltetelezhetoen egyaltalan nem bonyolult nicknev ellenorzest. Talan egy +space a nev vegen, vagy egy alt+255 karakter, nemtom, a lenyeg hogy a nev valamiben kulonbozo, de a hozzaszolasnal mar nem mutatja (levagja a +karakter, vagy mittomen). A keszitoket kene megkerdezni (talan a moideratorok is tudhatjak), bar elegge nagy ivben szarnak az egeszre.
"Egyébként pedig nem abban áll a dolog lényege, hogy honnan kiabálsz, hanem hogy mit."
Ennek ellenere sokan megsem kepesek megkulonboztetni Gunman konzolfan anyazasait, es az en PCs beallitottsagu hozzaszolasaimat.
"Ha mindenkit oltanék, akkor már réges-régen nem a partvonalon állnék hanem kereszttűzben. Aki nem akarja, vagy nem hiszi hogy segítségre van szüksége, azon úgy sem lehet segíteni."
Ez is 1 allaspont, de nem az enyem. Ez nem mukodott, kell masik. Ha nem kepesek eszrevenni a kulonbseget, majd a sok oda-vissza anyazas utan elobb-utobb rogzul bennuk a tenyallas, aztan majd eszreveszik. Meg kell tanitani ra az embereket.
"Felesleges megpróbálni meggyőzni olyan embereket, akik nem akarják, hogy meggyőzzék őket."
Itt viszont nem is errol van szo, hanem hogy 1 buzerans kiskocsog megprobal lejaratni engem, aminek semmi koze a vitahoz.