Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Molnibalage
    Fel akartam tenni egy régebbi ATI drivert, ezért leszedtem az ATI saját uninstalljával a régit. Az új telepítése után nem ment a régi. Azt vágta a képembe, hogy a MM drivert nem lehet betölteni. Reg. cleanerrel és regedittel manuálisan is kitöröltem ATI uninstall után mindent. Eredmény? Normál módban be sem töltődik a Win7, a betöltés hangot hallani, de az asztal nem jelenik meg. Csökkentett módban nem lehet feltenni az ATI-t, mert az köpi be, hogy faild to load detection driver.

Microsoft .NET Framework 4 Client Profile-t megtalálja az install, hogy fent van.

Mi a frászkarikát csinálatok? Marad a rendszer reinstall...?

Hihetelen, hogy mekkora szarkupac a win7 és az új ATI. Régen simán mentek ilyen dolgok, most meg a win7 néha saját magát nem képes frissíteni. Röhej bazdmeg...