Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
üdv!
következő a problémám. van egy samsung syncmaster 206bw monitorom. tegnap reggel, mikor bekapcsoltam a gépet, folyamatosan ki-be kapcsolt. mikor stand byban van, akkor a bekapcsoló ledje villog, körülbelül azzal a frekvenciával kapcsolgatott ki-be a képernyő is. próbáltam ki-be kapcsolgatni, de nem segített. mikor betöltött a windows, megpróbáltam a nagy villogásban nyomni egy restartot, hátha segít, de ekkor megszűnt a jelenség.
tegnap többször kapcsoltam ki-be a gépet (egyébként nem szoktam a monitort stand byban hagyni mert idegesítő, hogy a led nem folyamatosan világít), de többször nem jelentkezett a hiba, egészen ma reggelig. ma reggel megint vagy 10-15ször kapcsoltam ki-be mire nem villogott a képernyő.
amit érdemes még tudni: ha megszűnik a villogás, a monitor teljesen rendben működik, nincs képhiba, a fényerő a szinek, minden rendben van, legalábbis szemre. az is érdekes lehet, hogy éjszakára a teljes rendszer áramtalanítva van. valami ötlet esetleg?