Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Elképzelhető ez az USB dolog, ugyanis szimpla egérmozgatásra is előjön a belassulás, hang akadozás, de csak ha a gép már le van/volt terhelve, újraindítás után jó darabig nem jelentkezik .
Rendszermegszakítások nevű dolog eszi a procit ilyenkor, ezt írtam is .
Az egér csak usb-n megy, átalakítóval ps2-n nem, próbáltam másik portba dugni este, most reggel a hiba még fennállt, így leszedtem a szoftverét, de ha van változás, csak több óra gépterhelés után derül ki úgyis .
Vertical sync ki van kapcsolva, tűzfal meg víruskereső minimális erőforrást eszik, nincs és sose nem is volt velük baj . Jó ideje W7-em van ugyanezzel a szoftverkörnyezettel, nem okoztak gondot .