Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne... pontosabban a barátnőmnek, hogy vett egy notebookot úgy egy hónapja, névszerint egy Acer 4820T-t és már aznap jelentkezett a probléma, hogy feltettünk minden drivert és utána a monitor ilyen színes csíkokkal lesz tele, amint bedugja a töltőt, vagy épp kihúzza... ezek a színes csíkok néha eltűnnek, vibrálnak... ez random... viszont amit megnyit valamit (pl sajátgép) eltűnnek.

Próbáltuk újrarakni a drivert... másikat felrakni, de nem oldott meg semmit. Viszont azt vettem észre, hogy ha nincs fent videokártya driver, akkor nem jelentkezik a probléma... eddig nem kérdeztem meg ezt, de most már kezdek aggódni, mert most újraraktam a Windows 7et és a probléma ugyan úgy fenn áll...

Valami tippetek van esetleg?:)