Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • sanya200
    Sziasztok.
    Van itt egy kis érdekesség memória terén.Haveromnak van egy egész jó gépe(e6850,4gb kingmax,gtx460).Tegnap vette a gtx karit 1gb-os, na most azt tudni kell hogy neki win7 32bit van, és az előző karija(8800gt)512mb-os volt.Na már most a gép 3,5gb ramot látott a 8800gt-vel.Én úgy tudom de lehet hogy tévedek hogy a 32bites rendszerek nem támogatnak 4gb-nál több memóriát és ebbe beletartozik a vga memóriája is.Az 512-es karinál pont kijött mert 4gb van úgye benne meg egy 512-es kari akkor azért látott csak 3,5gb-ot mert ott volt a kari is.Viszont tegnap beraktuk az 1gb-os gtx460-at és ugyan úgy 3,5gb-ot lát na most akkor én tudtam rosszul vagy mivan?Esetleg a ram lehet rossz?Bár hibázni nem hibázik.Nekem most itt az 1gb-os hd5770 meg 6gb ram és win7x64 és tökéletesen látja a sima 32bites win akkor nem látna csak 4gb-ot?