Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok! Problémám a következő:
Kb. 2 hónapja elkezdett a gépem olyanokat csinálni, hogy fél órákra teljesen belassult, kattintásokra fél percekkel később reagált, semelyik program se műkődött rendesen, az asztal se, nem tudtam mit kezdeni a géppel. Aztán eltelt ez a kb. fél óra, aztán újra ment rendesen. Eleinte néhány naponta, azán egyre gyakrabban, a legvégén pedig 10 perc műkődés mellett volt ez a fél óra. Újraraktam az egész windowst, és utána minden ment rendesen. Eltelt kb. 1 hónap, és tegnap este újra kaptam egy ilyet. Félek, hogy megint be fog sűrűsödni.
Találkozott valaki a problémával, tudja valaki, hogy lehetne megoldani?
Hardwares problémára gyanakszom, mert az első probléma előtt fél évig rendesen ment a gép, és semmi komolyat nem telepítettem, és most se (Win7 64bit eredeti van fent)
A gép: Asus P5P43TD Pro alaplap, Intel Core2 Quad Q9550 processzor, Gigabyte HD5770 videokártya, Western Digital Caviar Green 1T vinyó, 2x2GB Kingston 1333MHz-s memória.
Előre is köszi!