Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok! Van egy gép nálam, amit rendbe kéne hozom. Az volt a gond vele, hogy nem indult el a windows, fekete háttér, középen az egér és ennyi. Gondoltam majd újrahúzom azt annyi. Az a gondom, hogy nem megy rá a windows. A lemez szépen elindul, lefut a formázás, másolás, stb, de amikor már a HDDről futna tovább a telepítő (az a szép kék hátterű a sok hülye marketing szöveggel), már nem megy tovább. Van XP logo, az tovább is megy, amikor viszont a telepítő indulna, akkor csak egy kék háttér jön be, középen az egérrel (lehet mozgatni) és itt meg is áll. Fogalmam nincs, mi lehet a baja. Nem egy erőgép, egy 2 Ghz-s P4, 256 RAMmal, de eddig is ment rajta az XP (már telepítettem is egyszer), de most nem bírom rátenni. Eddig egy SP2es Home-al és egy SP3as Prof-al próbálkoztam, de egyik sem indul el rajta.
Bármi tipp?